Fovea

 

Fovea Szemészeti Klinika

 

szemklinika Komárno

szemklinika Komárno

 

Szemhéjplasztika

elérhető áron

 

Szemhéjplasztika alá tartozik minden sebészeti beavatkozás, amit a szemhéjon végzünk, legyen szó tumorról, vagy bármilyen elváltozásról. A műtétek oka lehet egészségügyi, mikor az elváltozás már a szemet, vagy a látást veszélyezteti, vagy szépészeti is, mikor a szem környékének fiatalságát szeretnénk visszakapni.

 

Klinikánkon mindkét esetben állunk rendelkezésére, a szépészeti beavatkozásokat pedig a plasztikai klinikák árainak töredékéért végezzük. Az alábbiakban a leggyakrabban előforduló beavatkozásokból szemezgetünk:

 

szemklinika Komárno

Szemhéjkifordulás (ectropium)

A problémát az alsó szemhéj kóros kifordulása jelenti. A szemhéj oldalsó rögzítőszalagjai kilazulnak, a környéki idegrostok károsodnak, vagy tartós kötőhártyagyulladás is lehet a betegség oka. Gyakori velejáró lehet az alsó könnypont kifordulása. Orvoslása műtéttel történik, többféle egyszerű műtéti eljárás áll betegeink rendelkezésére klinikánkon is, mellyel ez a kellemetlen betegség gyógyítható. Konkrét esetekben kivizsgálás után tudunk szakvéleményt mondani és tanácsot adni a további lépésekre. Keressen bizalommal az elérhetőségeinken.

 

 

 

Szemhéj befelé fordulása (entropium)

 

Egyike a leggyakoribb szemhéjelváltozásoknak. A szemhéjak befelé fordulásával a pillaszörők irritálják a szaruhártyát, állandó fájdalmat és hámosodási problémákat okozva. Hátterében általában a meglazult kötőszövetek állnak, megelőzni sajnos nem lehet, de műtéti úton gyógyítható. A vizsgálatra és a műtétre is lehetőség van klinikánkon. Az oldal alján megtalálja árainkat és elérhetőségeinken pedig állunk rendelkezésére.

 

 

Szemhéjcsüngés (ptosis)

 

A szemhéjemelő izom alulműködésének köszönhetően a beteg panasza az állandó szemhéjcsüngés. Lehet vele született is, vagy sérülés, gyulladás, fertőző betegségek nyomán is kialakulhat. A műtét során megrövidítjük a szemhéjemelő izmokat, így azok megfelelő működésre lesznek képesek.

 

 

Szemölcsök, kinövések, tumorok

 

A szemen, vagy környékén megjelenő szemölcsök és kinövések esztétikai, de akár már egészségügyi problémákat is okozhatnak. Eltávolításuk egyszerű, mégis a páciensek sokszor halogatják. A beavatkozás után kiegyensúlyozottabbnak érzi magát, közérzete is javul. Konzultáljon orvosainkkal és szabaduljon meg a kellemetlenségektől nálunk.

 

 

 

 

Szépészeti beavatkozások

A szem esztétikai szempontból is nagyon fontos, nem hiába szól a mondás, hogy a szem a lélek tükre, nem hiába szeretnénk megóvni az öregedés, vagy sérülések kellemetlen következményeitől. Klinikánkon ezeket a beavatkozásokat is nagy rutinnal és odafigyeléssel végezzük, problémájáról konzultáljon orvosainkkal, hogy megtudja milyen lehetőségek vannak a megoldásra.

 

szemklinika Komárno

 
 

Árak, kedvezmények

 

Nem vagyunk plasztikai klinika, de szaktudásunknak és professzionális eszközeinknek köszönhetően magas fokon végezzük a plasztikai beavatkozásokat is. Így tudjuk pácienseinknek biztosítani a rendkívül magas szakértelmet és a plasztikai klinikákhoz képest törekéd árat.

 

 

Az itt feltüntetett árak bruttó árak és 2011.01.-től érvényesek.

 

Plasztikai beavatkozásokra vonatkozó áraink:

 

Jégárpa eltávolítása 20 EUR
szem körüli szemölcsök, kisebb tumorok eltávolítása 50 EUR
szemhélyplasztika 100 EUR
kúszóhályog eltávolítása 85 EUR

egyéb beavatkozásoknál egyedi árat beszélünk meg pácienseinkkel

   


 

 

Pácienseink írták


"A barátnőm ajánlotta a komáromi FOVEA szemklinikát, amiért utólag hálás vagyok neki is. Kellemes környezet, figyelmes, segitőkész személyzet, semmi várakozás, semmi kapkodás, csak nyugalom és türelem. A végeredmény tökéletes látás és fájdalommentes műtét. A látásom
100 %-os, a homály a múltté, mindent tisztán látok, olvasok és mindezt szemüveg nélkül 59 évesen.
Hálás köszönet érte a FOVEA szemklinika orvosainak Dr. Nagy Péter doktor úrnak és Dr. Zajos Noémi doktornőnek, továbbá a segítőkész nővéreknek."

 

 

 

FOVEA s r.o.

 

IČO: 36553891
Munka utca 4644
Komárno, 94501
Szlovákia

 

tel.: 00 421 35/ 770 01 33
mobil: 0918 22 88 08
info@bezokuliarovo.sk

 


Megjelenítés nagyban

 

Copyright © 2012  All rights reserved