Fovea

 

MUDr. Nagy Péter

 

MUDr. Zajos Noémi

Fovea

 

Szürkehályog

 

 

A szürkehályog a szemlencse elhomályosulásával, elszürkülésével járó betegség. A szürkehályog kialakulásának alapja az, hogy a lencsében a vízben oldhatatlan fehérjék mennyisége kórosan megnő, a fehérjék kicsapódnak, ami a lencse átlátszóságát csökkenti.

 

Sajnos a szürkehályog kialakulását megelőzni nem lehet, gyógyszerekkel nem befolyásolható.
Egyedüli eredményes gyógymódja, amellyel visszaállítható a látásélesség: az elszürkült szemlencse műtéti eltávolítása és egy korszerű műlencsével történő helyettesítése.

 

 
   

 

 
Minden, amit a szürkehályogról és kezeléséről
tudni érdemes!
 
Ingyenes tájékoztató anyag a szürkehályoggal kapcsolatos műtétekről, lencsékről, eredményekről klinikánkon! A gombra kattintás után küldjük emailben!
 
 
Név: *
Email: *

 
 
 

 

Mi a szürkehályog?

 

A cataracta görög szó, vízesést jelent. A szemlencse elszürkülésével járó betegség a lencsében látható homály formájáról kapta ezt a nevet. A beteg látása idővel egyre inkább olyanná válik, mintha vízfüggönyön nézne keresztül. A magyar elnevezés - szürkehályog - abból adódik, hogy a betegség előrehaladtával a pupilla területe elveszti feketés csillogását, és szürkévé válik, a hályog szó pedig a "felhős, ködös, elmosódott" látást okozó elváltozás magyar megfelelője.

MUDr. Nagy Péter  

Pácienseink írták

"A barátnőm ajánlotta a komáromi FOVEA szemklinikát, amiért utólag hálás vagyok neki is. Kellemes környezet, figyelmes, segitőkész személyzet, semmi várakozás, semmi kapkodás, csak nyugalom és türelem. A végeredmény tökéletes látás és fájdalommentes műtét. A látásom
100 %-os, a homály a múltté, mindent tisztán látok, olvasok és mindezt szemüveg nélkül 59 évesen.
Hálás köszönet érte a FOVEA szemklinika orvosainak Dr. Nagy Péter doktor úrnak és Dr. Zajos Noémi doktornőnek, továbbá a segítőkész nővéreknek."

A további munkájukhoz sok sikert kívánva, köszönettel és hálával:

Gőgh Erzsébet Dunaszerdahelyről

 

 

Hogyan kezelhető?

 

A szürkehályog gyógyszerrel nem kezelhető, szemtorna és optikai eszközök sem segítenek. Az egyetlen hatásos kezelés a műtét, melynek során az elhomályosodott lencsét eltávolítják és egy beültetett műlencsével pótolják. Klinikánkon már elérhető az MPlus multifokális műlencse is, mellyel a műtét után a nap túlnyomó részében egyáltalán nem kell szemüveg!

 
   
 

 

A műtét

 

A beavatkozást többszöri, alapos szemvizsgálat előzi meg, melyek alapján megvizsgáljuk szemének sajátosságait, hogy a legmegfelelőbb műlencsét tudjuk kiválasztani Önnek. A műtét napján Ön pontos időpontra érkezik, így várakozás nélkül, rögtön a rendelőbe mehet. Az orvosa elvégez még néhány vizsgálatot, majd a műtéten kevesebb, mint 30 perc alatt, fájdalom-mentesen elvégezzük a beavatkozást. Utána kisérőjével rögtön haza is mehet pihenni, visszajönni csak másnap kell a kontroll vizsgálatra.

   
 

 

A klinika

 

Több, mit 10 éves tapasztalattal rendelkezünk szemészeti beavatkozásokban, ezalatt több ezer embernek adhattuk vissza a színes és éles látás élményét. Komárno szívében 2008-ban épült klinikánkon teljes új és modern környezetben várjuk betegeinket.

 

Mára közel évi 1000 szürkehályog műtétet végzünk, így ez a bevatkozás már rutinnak számít nálunk. A legmodernebb technikával dolgozunk, hogy pácienseinknek az elérhető legmagasabb szintű szemészeti szolgáltatásokat nyújthassuk. Nézze meg a klinikán készült képeket, hogy mikor hozzánk érkezik, teljes biztonsággal otthon érezhesse magát!

 

Képek a klinikáról >>

 

 
   
 

 

Szakorvosaink

 

Orvosaink rendszeresen nemzetközi képzéseken és konferenciákon vesznek részt, folyamatosan képezik magukat a legújabb technikákból és alkalmazzák őket a gyakorlatban. A beavatkozásokat végző orvosaink 10 éves tapasztalattal és több ezer sikeres műtéttel a hátuk mögött teljes biztonságot és szakértelmet adnak Önnek a műtétek előtt és után is.
Minden orvosunk és nővérünk magyar anyanyelvű, de mindemellett tökéletesen beszélünk szlovákul és angolul is. Mindent megteszünk, hogy az Ön számára legjobb körülményeket biztosítsuk szakmai és emberi tekintetben is!

szürkehályog árlista
 

 

Árak, kedvezmények

 

A szürkehályog műtéteknél alkalmazott legmagasabb technológiát és szakértelmet biztosítjuk, mindezt rendkívül kedvezményes áron. Így visszaadjuk betegeinknek az éles és színes látásukat, mindezt elérhető áron. Hozzánk megéri betérni!

Az itt feltüntetett árak bruttó árak és 2012.01.-től érvényesek. A szürkehályog műtét árát nagyban befolyásolja, hogy a páciens milyen műlencsét választ, és milyenre alkalmas, így az árlista tartalmaz olcsóbb, de jó minőségű lencsét is, egészen az elérhető legmagasabb kategóriáig.

 

Minden szürkehályog műtét teljes mértékben fedezett a biztosítók által,

keressen minket bizalommal a részletekért!

 

 

Jelentkezzen hozzánk alkalmassági vizsgálatra a következő időpontokban és elérhetőségeken:

 

 


 

 

Pácienseink írták


"A barátnőm ajánlotta a komáromi FOVEA szemklinikát, amiért utólag hálás vagyok neki is. Kellemes környezet, figyelmes, segitőkész személyzet, semmi várakozás, semmi kapkodás, csak nyugalom és türelem. A végeredmény tökéletes látás és fájdalommentes műtét. A látásom
100 %-os, a homály a múltté, mindent tisztán látok, olvasok és mindezt szemüveg nélkül 59 évesen.
Hálás köszönet érte a FOVEA szemklinika orvosainak Dr. Nagy Péter doktor úrnak és Dr. Zajos Noémi doktornőnek, továbbá a segítőkész nővéreknek."

 

 

 

FOVEA s r.o.

 

IČO: 36553891
Munka utca 4644
Komárno, 94501
Szlovákia

 

Hétfő - Péntek: 07:00 - 15:00

 

tel.: 00 421 35/ 770 01 33
mobil: 0918 22 88 08
info@bezokuliarovo.sk

 


Megjelenítés nagyban

 

Copyright © 2012  All rights reserved